Klienters utlåtanden

Anledningen till att jag sökte stöd var att jag precis kommit ur en destruktiv relation med otrohet. Sveket av någon som jag älskade och litade på var fruktansvärt och jag hade, trots det, svårt att släppa taget känslomässigt.

Jag fastnade för denna kvinna dels för att jag var lättfångad då jag själv är uppvuxen i en miljö där jag kärleken var villkorad. Kombinationen hon och jag som medberoende skapade ett starkt traumaband som för mig var det en lång och smärtsam process att komma ur.

Hur ska du hålla processen ”levande” framöver?
Jag kommer fortsätta med samtal ett tag till för att arbeta in nya mönster och lära mig att se varningssignaler i kommande möten.

Jag är mycket nöjd med stöd och coaching av Gunilla! Det var mycket bra för mig.

Lennart Håkansson

Jag sökte stöd för att jag ville förstå mitt anknytningsmönster och få bättre självkännedom men också ökad förståelse kring mina behov för att jag ska må bra i en relation.

Coachingen ökade min förståelse kring mina beteenden och jag känner mig tryggare nu. Jag har fått verktyg för att stanna i känslan och inte blint agera på den direkt.

Viktigaste insikten var att vi alla har med oss saker från barndomen som påverkar oss i vuxenrelationer. Gunilla kunde hjälpa mig att förstå vad jag har med mig.

Jag fortsätter processen och reflekterar numera över vad jag känner och stannar kvar i känslan. Jag känner mig också trygg att prata om detta i nya relationer.

Jag är mycket nöjd med Gunilla som på bra sätt stärkte mig i det arbete jag påbörjat. Hon gav mig också verktyg och övningar för att fördjupa arbetet inom de områden som vi identifierade tillsammans.

H.B.

Jag sökte upp Compassioncoach gör att jag tappat bort mig själv och livsglädjen. Efter coaching serien så känner jag mig piggare och mer kreativ. Den största och viktigaste insikten är att jag behöver tänka på mig själv och vad jag vill. Att visa nyfikenhet kring vem jag är och vad jag behöver, för att sedan stötta andra.

Jag kommer att fortsätta prioritera mig själv och påminna mig om att att jag inte behöver prestera 110 %. Jag har även insett att när jag är för trött så börjar min inre kritiker tjata och nu vet jag att återhämtning är nödvändig.

Tusen tack och evigt tacksam ❤️

Monica Andersson

Jag sökte stöd hos Compassioncoach för att jag hade tappat bort glädje och nyfikenhet till mycket som jag tidigare tyckt väldigt mycket om.

 Det som absolut har förändrats är att jag inser och förstår vikten av att prioritera mig själv, varje dag!

Tusen Tack fina Gunilla för våra fina samtal, så värdefulla och givande! Du har hjälpt mig att hitta tillbaka till mig själv, att locka fram min nyfikenhet och glädje som jag tappat bort längst livets resa.

Supernöjd med allt i coachingsamarbetet! Jag kan varmt rekommendera Gunilla! ❤

Carina Svedberg

Jag tog av mina sparpengar och det var den bästa investeringen jag gjort för mig själv!

Jag har gått från prestationsfokus till att våga känna efter och prioritera mig.

Nu hör jag min inre kritiker, och numera snälltolkar mig själv för att jag försöker.

Att bryta destruktiva arv kräver en stor insats och till det har jag fått verktyg!

Helle

Jag sökte kontakt pga en akut privat kris.

Från dag ett kände jag mig hörd och hela min livssyn har förändrat. Jag har insett att jag kan utvecklas och att jag har makten. Det jag lärt mig är vikten av att sätta ord på oron och smärtan.

Jag önskar att alla vågade ta hjälp!

Kenneth W

Mina samtal med gunilla kändes inte som coachingsamtal utan snarare som att prata med en vän. Jag kände mig hörd, och förstådd. Coaching har lärt mig att reflektera över vad jag själv vill och vad som gör mig lycklig. Det har även hjälpt mig att se människor bakom fasaden på ett helt nytt sätt.

Idag reflekterar jag alltid ifall det är rädsla eller kärlek som styr mig. När jag väl lyssande till mitt inre var det solklart att jag önskade förändring. Jag tog beslutet att flytta till Skåne, slutade mitt jobb, gav mig själv utrymme att utforska vad jag vill göra av mitt liv.

Dick Hellman

Jag sökte mig till Compassioncoach för att jag kände mig vilsen i mig själv. Min självkänsla och självförtroende var i en svacka som jag inte visste hur jag skulle ta mig ur ifrån.

Coaching har dels hjälpt mig få bättre insikt i vad som faktiskt är viktigt för mig för att jag ska må bra. Jag har fått tips, verktyg och övningar på hur jag ska sätta gränser, säga nej, prioritera mig själv och framförallt vara snäll mot mig själv. Redan efter 3 samtal känner jag mig mer medveten om mina destruktiva tankemönster samt hur jag kan öva på att tänka annorlunda för att förändra min bild av verkligheten och mig själv.

Allt har varit jättebra – lärorikt och insiktsfullt! Jag har fått ny energi efter varje samtal och känt att jag utvecklas och förbättras.

Elma Viden

Jag hade en svag självkänsla och en önskan att hitta en väg framåt i en jobbsituation som jag inte alls trivdes i. Det var fantastiskt att prata med och lyssna till en objektiv röst som gav mig nya perspektiv. Jag fick verktyg och stöd för att ta mig framåt i situationer där jag behöver det.

Jag har inventerat vad jag faktiskt kan bidra med på ett företag, jag har fått pepp för att följa upp mina tankar om varför jag känt att jag sitter fast i min nuvarande situation, och agerat på det, vilket har lett till en massa bra saker 🙂

Anonym

Jag hade tidigare gått coaching, läst böcker för att stötta mig i byte av jobb och komma tillrätta med min hjärna, men jag saknade verktyg för att sätta dem till handling och var så trött på mig själv.

Coaching gav mig insikten att jag är högkänslig samt en bättre förståelse i fenomenet anpassning. Idag tränar jag på att tillåta känslor, att snälltolka mig själv, och att jag kan påverka min hjärna och ta distans från mina tankar. Även små steg är framsteg.

Jag kände mig förstådd som högkänslig, kunde prata öppet om precis vad som helst, och fick bra verktyg för min personliga utveckling.

Rebekka Homilius

Jag kontaktade CompassionCoach för att jag hade mycket ångest, tvivlade på mig själv och var i en kris i livet. Jag ville prata med någon som själv gått igenom liknande och tagit sig stärkt därifrån och få styrka och inspiration. Det fick jag i Gunilla! Hennes ärliga engagemang var det bästa. Dessutom vidgade hon mina perspektiv på hur jag kan handskas med svåra känslor och tankar. Det rättframma och ärliga samtalet gjorde att jag kände mig förstådd och kunde få hjälp på riktigt. Jag sög åt mig allt som en svamp.

Jag rekommenderar verkligen CompassionCoach till dig som går igenom en svår tid, har relationsproblem, är högkänslig eller vill bättra på din självkänsla.

Ulf

När jag först kom i kontakt med Compassioncoach saknade jag förståelse & stöd i mitt medberoende och min överanpassning. Coaching lärde mig se mitt eget värde och att sätta gränser, det gav mig insikter om mina destruktiva beteenden samt verktyg för att stärka min självkänsla. Det var otroligt stärkande att bli speglad med värme och förståelse samt att ta del av Gunillas kunskap om HSP, anpassning och självkänsla. Jag vågade öppna mig i hennes närvaro och jag kände mig förstådd.

Sandra Aspholm

Jag sökte stöd för att hitta mig själv och för att förbättra mina relationer. 

Under och efter coaching har jag lärt mig att ställa frågorna, fundera på dem och leverera svaret själv. Jag har förändrat min situation och tagit beslut som jag kände var nödvändiga för mitt eget välmående.

I fortsättningen känner jag efter vad magen säger mig. Jag har insett att ett beslut bara är fastställt tills ett nytt beslut kommer och att jag får ändra mig.  Jag vågar leva livet nu och vara den jag är! 

Mycket nöjd med Gunillas kompetens, vidsynthet, att inte komma med svaren utan ställa frågorna för att belysa ur andra perspektiv och vara ödmjuk för min situation.  Hon har också delat med sig av sina egna erfarenheter vilket gör att det blir trovärdigt och att hon visar på att alla kan ha svårigheter i livet men det blir bra igen.

Sara Byström

En bättre coach hade jag inte kunnat få i det jag gått igenom. Gunilla har varit så varmt omhändertagande för mig i denna process, med all erfarenhet inom start av eget företag och även de mjuka delarna som du har som livscoach. Jag är nöjd, nöjd, nöjd!

Sofia Thigleni

Ägare WinYa.se

Det är sällsynt att få möta en människa som Gunilla.

Den kraft hon besitter gör dessutom att det är svårt att finna ord för att beskriva henne. Gunilla tar sig an människor, uppgifter, utmaningar, helhjärtat. Hennes kompetens, ödmjukhet, tydlighet och värme, gör att hon inte lämnar någon oberörd. Hos henne finns struktur, pedagogik, intelligens, drivkraft, nyfikenhet och en kompetens som hon för vidare på ett sätt som mottagaren förstår, oavsett vilket område det må gälla.

Men framför allt har hon ett av de största hjärtan jag mött. Till alla er som mött henne, var tacksamma. Till alla er som inte mött henne ännu, ni har något underbart att se framemot.

Med all min kärlek & tacksamhet, Angelica.

Angelica Falk

Falk Consulting AB

I uppstarten av Mimis Dansstudio som har vart en stor dröm för mig att få starta fick jag fin hjälp av Gunilla. När man ska starta en dansstudio är det mycket att tänka på och alla dessa olika bitar kunde jag bolla med Gunilla.

Det jag tyckte bäst om i Gunillas coachning är hennes känsla för att coacha både med hjärtat och hjärna. Otroligt duktig på att stötta och peppa samtidigt som jag kände att hon verkligen ville att jag skulle lyckas och nå fram med min dröm. En fin förståelse och känsla för att se människan och drömmen!

Mimi Werner

Ägare Mimis Dansstudio & Artist

Gunilla är inkännande och stöttande. Hon är framför allt duktig på att se saker ur flera perspektiv, ge andra infallsvinklar och se möjligheter. Hennes driftighet och positiva attityd kan inte annat än att smitta av sig.

Jag ger Gunilla mina varmaste rekommendationer.

Cecilia Holmlund

Ägare CH Vision AB

Gunillas varma och genuina engagemang var avgörande när jag skulle starta mitt företag. Hon coachade och stöttade mig steg för steg i processen och var närvarande då jag efter stor vånda krystade fram min vildaste dröm. Jag kallar henne fortfarande Bröllopstudions barnmorska. Det är 10 år sedan. Jag är så tacksam ❤

Nina Nyman

Bröllopstudion Skellefteå

Jag har haft den stora förmånen att gå i rådgivning hos Gunilla. Hennes kompetens, integritet, värme och positiva inställning har varit ovärderlig för mig som företagare och människa.

Kan varmt rekommendera Gunilla för dig som vill ta inte bara ett, utan flera kliv, framåt. Tack!
Emma Cedergren

Ägare Livsfabriken

Jag har nu haft 6 samtal med Gunilla (fler ska det bli) och det är utan tvekan det bästa beslutet jag tagit för mig. Jag har fått insikter och verktyg som är ovärderliga för mig, både som människa och inom företagandet. 

Gunilla är en FANTASTISK människa som är genuint intresserad, varm, stöttande och otroligt kompetent och kunnig.

Jag kan verkligen inte rekommendera Gunilla nog!❤️ Så otroligt tacksam över denna människa!🙏

Linda Åsén

Creative Nails Skellefteå

Gunilla har en god grundkunskap kring ekonomi och finansiering. 

När denna över tid har prövats och kompletterats med omfattande erfarenhet har en affärsutvecklings- och coachingros slagit ut. Oavsett om det handlar om analys eller direkt coachning så kan Gunilla allt som behöver kunnas. Utöver kunskaper och erfarenheter så är hennes personlighet en stor tillgång. Lyssnande och inkännande men ändå orädd och tydlig. 

Jag vill rekommendera Gunilla å det varmaste. 

Gunilla var en enorm tillgång när vi arbetade tillsammans och jag vet att hon kommer att fortsätta att vara det oavsett de kommande uppdragens art. 

Slutligen en hälsning till de som tänker anlita Gunilla: Gör det!

Pär Dunder

Ägare/VD W3 Energi AB

Gunilla är otroligt engagerad och vill verkligen att man ska lyckas. Alltid glad och finns bara ett samtal eller e-post bort, alltid. En trygg person att ha bredvid sig när man själv kastat sig ut i det okända. 

Rekommenderar henne starkt! Tack för att du finns!

Linda Nästén
Ägare IRMA Friskvård AB

Jag kan verkligen varmt rekommenderar Gunilla Viklund! Gunilla är alltid hjälpsam och otroligt duktig på att bemöta människor. Hon är kunnig och seriös i allt hon tar sig för. I uppstarten av Northevent AB var hon till en otrolig hjälp, och utan henne är det inte säkert att bolaget hade funnits idag. 

Gunilla är verkligen enkel att rekommendera! 

Markus Nyström

Ägare/VD NorthEvent AB

Jag rekommenderar alla som behöver stöd i sitt företagande att ta hjälp av Gunilla! Hon är fantastisk, ödmjuk och otroligt hjälpsam!  Själv har jag fått stöttning vid flera tillfällen som har varit ovärderlig! 

Världens bästa!

Elin Selin

Ägare ELSE keramik & Yoga

I highly recommend power networker Gunilla. 

She always has a positive attitude and is looking out for opportunities to help others. She has a “can do” mentality, makes things happen and she is a great ambassador for our city of Skellefteå. 

We are lucky to have people like Gunilla in the community.

 I’m very appreciative of the doors she has helped to open for our company NUITEQ and myself.

Harry Van Der Veen

Ägare/VD Nuiteq AB

Som konsult så har jag haft många kunder som även har tagit hjälp av Gunilla och jag har bara hört positiva saker om Gunilla. 

När dagen kom för att starta eget som bisyssla så valde jag självklart att bolla vissa idéer med Gunilla. Även min andra hälft har i dagarna startat eget med tre andra personer och självklart så rekommenderade jag min andra hälft att kontakta Gunilla och även dom var väldigt nöjda med den hjälp dom fick från Gunilla.

Förutom bra rådgivning så bjuder alltid Gunilla på ett leende, hon är inte den som stänger av telefonen utanför arbetstid och finns alltid där för dom som söker den hjälpen som hon erbjuder! 

Erik Mitchell

Ägare E.M Accounting AB

Gunilla är en fantastisk coach och person. Hon är genuint intresserad av människor. 

Med sitt positiva sätt delar hon med sig av sina kunskaper för att förbättra andra människors liv. Genom hennes superba vägledning, klokhet och erfarenhet har jag fått en mycket klarare väg till att hitta till mitt sanna jag, och bena ut i vilken riktning mina nästa steg inom karriären går. 

Jag har växt som person i alla relationer. STORT TACK BÄSTA GUNILLA! 

Gisela Henriksson

ICF Coach

Gunilla är en otroligt bra coach och rådgivare.

På ett professionellt sätt ger hon konkreta råd utifrån vad man vill få hjälp med Gunilla är en jordnära och ärlig medmänniska. Utan varken etiketter eller skygglappar ger hon en tydlig och ödmjuk vägvisare. Gunilla för din tillgänglighet, din service och ditt professionella stöd!! 

Tack för att du trodde på vår idé och gav oss stöd och motivation att göra den till verklighet. Tack!

Susanne Lantto

Ägare HälsoKraft AB

Gunilla är en otroligt kompetent och drivande person med hög integritet och alltid med kundens bästa i fokus. Gunilla är en fantastisk samarbetspartner och en som jag personligen har stor tillit till, och gärna fortsätter att jobba tillsammans med i lång tid framöver. 

Kan varmt rekommenderas!

Sofia Gullholm

Områdeschef LTU Business

Utan Gunilla som affärsrådgivare hade jag kanske aldrig startat eget men hon trodde på mig och nu snart 10 år senare så klassas jag som topp 100 populäraste föreläsare i Sverige😀 

Tack för alla dina råd och pepp🙏😍

Anna Ricknell

Ägare Ricknells Retorik AB

Gunillas kunnande inom Entreprenörskap ger DIG vingar! Gunilla är kompetent, engagerad och ger alltid det lilla extra. Jag kan varmt rekommendera dig som har tankar på att starta eget, eller som har behov av en mentor eller som söker en föreläsare inom entreprenörskap, att kontakta Gunilla. Nu!

Karin Johansson

Rådgivare TRR

Tacksamma över Gunillas ovärderliga råd, feedback och pepp inför uppstarten av Prelocate.

Tack för ditt stora engagemang 🙏🏻

Jenny Moberg

HR chef ALMEGA och delägare PreLocate AB

Tack Gunilla för din tillgänglighet, din service och ditt professionella stöd!! Tack för att du trodde på vår idé och gav oss stöd och motivation att göra den till verklighet.

Tack!

Therese Johansson

Affärsutvecklare SkeKraft, Delägare PreLocate AB

Jag är så oerhört tacksam för din kunskap och ditt bemötande. Utan dig skulle jag aldrig vågat starta Body Å Brain.  Du är verkligen skicklig i det du gör.💖.

Tack för jag fick möjligheten. 😃

Åsa Hägglund Larsson

Ägare/VD Body & Brain AB

Jag hade förmånen att få Gunilla som min rådgivare under uppstarten av LaBranche. 

Hon är en klok, kompetent, varm, peppande, tydlig och generös rådgivare som ser både möjligheter och styrkor. Hennes förmåga att se både affären och människan bakom företagaren gjorde mig trygg, inspirerad och än mer målmedveten. Gunilla är en stor tillgång och resurs för Skellefteå. 

En riktig klippa som jag varmt rekommenderar! 

Anette Strömqvist

Ägare LaBranche AB

Välkommen att boka kvalitetstid till den viktigaste personen i ditt liv…

Dig Själv!