Om Gunilla

Hårda fakta

Jag har jobbat 34år med ekonomi och min passion har alltid varit människorna bakom ”siffrorna”. Arbetat på redovisningsbyrå och sedan ekonomichef (totalt 20år). 

Jag har som Diplomerad Nystartsrådgivare (senaste 14 åren) fått förtroendet att personligen stötta 6500 personer varav hälften valt att starta eller köpa sitt första företag! Jag är så tacksam för äran att få dela deras utvecklingsresa samt den erfarenhet det gett mig att möta människor på den plats i livet där dom befinner sig!

När insikten landade hos mig att 50% av klienterna önskade en annan typ av förändring än eget företag så tog jag beslutet att bredda mitt utbud av tjänster. Som Diplomerad ICF Coach och Certificerad Mental, Andlig, Anpassning/Medberoende och Beroende Coach erbjuder jag CompassionCoaching. Detta är min metod där du får stöd under kvalitetstid med att hitta din balans i livet.

Viktigast för mig är att se och höra hela människan genom ett holistiskt arbetssätt. Tillsammans titta vi på din historia, ditt nuläge och framtidsvision samt vilka hinder som eventuellt står i vägen. Fokus är dina styrkor, resurser och bottenstyrkor att bygga vidare på. Varje människa är unik och följer du din inre vägvisare så uppenbarar sig vägen framåt. Min coachning sker genom aktivt lyssnande och att jag med respekt lyssnar både på och mellan raderna samt att jag ger återspeglingar och ställer utmanande frågor. Jag bidrar gärna med råd och feedback OM du önskar eller ber om det.

Företagskonsulten Viklund AB och CompassionCoach.se erbjuder tjänster inom entreprenörskap, livscoaching, andlig/mental coaching, anpassning/medberoende och beroende coaching samt HSP stöd. Diplomerad ICF Coach, Diplomerad Nystartsrådgivare NFC Sverige, Certificerad Mental, Andlig, Medberoende och BeroendeCoach som stödjer ICFs normer och riktlinjer.

Certifikat - Beroende Medberoende
Certifikat - Andlig Mental